JUHLATELTTAVUOKRAUS

 

Suomen kesäsää on yllätyksiä täynnä. Juhlatelttamme ovat suojanneet juhlavieraita niin auringon polttavalta paahteelta kuin räntäkuuroilta. Vuokrahintaan kuuluvat myös tuulelta suojaavat telttojen seinät. Ne ovat helppo asentaa paikalleen ja ovat myös helppoja ottaa pois.

 

Halutessasi telttoja voidaan myös yhdistellä tai laittaa erilaisiin muotoihin. Liittämällä juhlatelttoja yhteen, saadaan säältä suojaan pöytäpaikka jopa 160:lle juhlavieraalle . Pienempi 4x4 metrinen teltta toimii hyvin myös ruoka- tai bändikatoksena. Samirentilta löytyy myös täysin valkoisia telttoja.

 

Suunnittelet telttaan sitten tasavuosijuhlia, häitä, ristiäisiä, hautajaisia, yrityksen kesäjuhlia, taloyhtiön merkkipäivää, myynti- tai toritelttaa, yhdessä suunnittelemalla löydämme sinulle varmasti sopivan kokonaisuuden.  Katso referenssikuvista Samirentin toteuttamia pystytyksiä erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

 

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

 

4x8m: 170€/vrk tai 225€/viikonloppu

 

4x4m: 140€/vrk tai 160€/viikonloppu

 

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

 

 

 

Samirent toimittaa teltat tilaisuuteesi aina pystytettynä ja pois kuljetettuina! Helppoa!

 

 

 

 

 

KALUSTEVUOKRAUS

 

Aina sen pirtin pöydän äärelle ei koko juhlakansa mahdu! Samirentiltä saat juhliisi kalusteetkin. Pöydät ovat valkoisia ja tuoleja on mustia ja valkoisia. Voit noutaa pöydät ja tuolit itse tai sopimuksen mukaan toimitamme ne sinulle. Kalusteet ovat kevyitä, niiden jalat taittuvat ja näin ne ovat helposti siirrettäviä.

 

Pöytien mitat ovat ovat 150 x 70cm. Yhden pöytäryhmän ympärille mahtuu istumaan neljä henkeä (kuusi jos tuolit myös pöydän päissä). Voit suunnitella yhteen 4x8 metrin telttaan maksimissaan kahdeksan pöytäryhmää eli paikka 32 vieraalle. Tilavamman juhlateltan saat suunnittelemalla juhlat kuudelle pöytäryhmälle per teltta eli paikka 24 vieraalle. 4x4 metrin teltan sisään mahtuu neljä pöytää eli 16 henkilöä.

 

 

 

Vuokrahinta: Pöytä + 4 tuolia 25€:a, telttavuokrauksen kanssa. Ilman telttaa pöytävuokra on 30€:a vuorokausi

 

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

 

Vuokraamme kalusteita myös ilman telttoja

 

 

 

Telttojen ja kalusteiden vuokra tulee olla maksettuna kahta päivää ennen toivottua pystytysajankohtaa. Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden."

 

 

PYYDÄ TARJOUSTA

 

044 279 8100

tai

info@samirent.net

 

Sami Selin

Rajapolku 4

33880

LEMPÄÄLÄ

 

*Vuokrasumma tulee olla maksettu tavaraa noudettaessa tai maksun voi suorittaa noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä. Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden

- Tampere - Lempäälä - Valkeakoski - Nokia - Pirkkala - Ylöjärvi - Kangasala - Akaa - Vesilahti - Toijala - Viiala -