Vuokraa pöydät, pöytäliinat ja tuolit vieraillesi vaivattomasti Samirentiltä. Ylioppilasjuhlissa, rapujuhlissa, syntymäpäivillä ja asiakastilaisuuksissa kevyet, helposti siirreltävät lisätuolit ja -pöydät vieraille ovat tervetulleita. Pirttipöydän jatkeeksi voit valita valkoisia suorakaiteen – tai pyöreän muotoisia pöytiä. Pystypöytä on erinomainen ratkaisu mm. yritystilaisuuksiin.  Tuoleja on mustia ja valkoisia. 

Pöytien mitat ovat 153 x 76cm. Yhden pöytäryhmän ympärille mahtuu istumaan neljä henkeä (kuusi jos tuolit myös pöydän päissä). Meiltä voit vuokrata myös kankaiset pöytäliinat pöytiisi 8€/kpl!

Kalusteiden vuokraus on helppo ja vaivaton tapa saada lisäpaikkoja vieraillesi. Voit noutaa pöydät ja tuolit itse tai sopimuksen mukaan toimitamme ne sinulle. Kalusteet ovat kevyitä, niiden jalat taittuvat ja näin ne ovat helposti siirrettäviä, eivätkä ne vie paljoa tilaa varastoituna. 

 Voit suunnitella yhteen 4×8 metrin telttaan maksimissaan kahdeksan pöytäryhmää eli paikat 32 vieraalle. Tilavamman juhlateltan saat suunnittelemalla juhlat kuudelle pöytäryhmälle per teltta eli paikat 24 vieraalle. 4×4 metrin teltan sisään mahtuu neljä pöytää, paikat 16 henkilöä.

PYSTYPÖYTÄ

Coctailtilaisuuteen, yritystapahtumaan, pihajuhliin  coctailpöytä on näyttävä vaihtoehto. Peittämällä pöydän mustalla hupulla, saat pöydästä näyttävän ”puhujapöntön”.

Pystypöydän kannen korkeus on 110cm ja kannen läpimitta on 80cm. Pöydän kansi ja jalat taittuvat helposti kuljetettavaan muotoon.

PYÖREÄ PÖYTÄ

Valikoimissamme on myös juhlavia pyöreitä isoja pöytiä. Ne ovat läpimitaltaan 183cm. Sen ympärille istuu mukavasti kymmenen henkilöä. Ison pyöreän pöydän ja 10 tuolin vuokra on yhteensä 65€:a. Pöytään sopivan kankaisen pöytäliinan vuokra on 10€/kpl.

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

Vuokraamme pöytiä ja tuoleja myös ilman telttavuokrausta.

Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden.

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!

Googlen reCAPTCHA on suojannut tämän lomakkeen.
Tietosuojakäytäntö   |   Käyttöehdot