Aina sen pirtin pöydän äärelle ei koko juhlakansa mahdu! Samirentiltä saat juhliisi kalusteetkin. Pitkään paikallaan seisominen latistaa juhlatunnelmaa. Ylioppilasjuhlissa, rapujuhlissa, syntymäpäivillä ja asiakastilaisuuksissa kevyet lisätuolit ja -pöydät ovat tervetulleita. Pöydät ovat valkoisia ja tuoleja on mustia ja valkoisia.

Pöytien mitat ovat ovat 153 x 76cm. Yhden pöytäryhmän ympärille mahtuu istumaan neljä henkeä (kuusi jos tuolit myös pöydän päissä). Meiltä voit vuokrata myös kankaiset pöytäliinat pöytiisi 7€/kpl!

Voit noutaa pöydät ja tuolit itse tai sopimuksen mukaan toimitamme ne sinulle. Kalusteet ovat kevyitä, niiden jalat taittuvat ja näin ne ovat helposti siirrettäviä, eivätkä ne vie paljoa tilaa varastoituna. 

 Voit suunnitella yhteen 4×8 metrin telttaan maksimissaan kahdeksan pöytäryhmää eli paikat 32 vieraalle. Tilavamman juhlateltan saat suunnittelemalla juhlat kuudelle pöytäryhmälle per teltta eli paikat 24 vieraalle. 4×4 metrin teltan sisään mahtuu neljä pöytää, paikat 16 henkilöä.

PYÖREÄ PÖYTÄ (kuva tulossa)

Valikoimissamme on myös juhlavia pyöreitä isoja pöytiä. Ne ovat läpimitaltaan 183cm. Sen ympärille istuu mukavasti kymmenen henkilöä. Ison pyöreän pöydän ja 10 tuolin vuokra on yhteensä 65€:a. Pöytään sopivan kankaisen pöytäliinan vuokra on 9€/kpl.

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

Pöytä + 4 tuolia alkaen 25€/vuorokausi.

Pöytäliinat 7€/kpl

Viikonloppu tai 2 vuorokautta alkaen 35€.

Pyöreä pöytä + 10 tuolia 65€/vuorokausi.

Viikonloppu tai 2 vuorokautta 85€

Pöytäliinat 9€/kpl

Vuokraamme kalusteita myös ilman telttavuokrausta.

Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden.

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!