Aina sen pirtin pöydän äärelle ei koko juhlakansa mahdu! Samirentiltä saat juhliisi kalusteetkin. Pitkään paikallaan seisominen latistaa juhlatunnelmaa. Ylioppilasjuhlissa, rapujuhlissa, syntymäpäivillä ja asiakastilaisuuksissa lisätuolit ja -pöydät ovat tervetulleita. Pöydät ovat valkoisia ja tuoleja on mustia ja valkoisia.

Pöytien mitat ovat ovat 153 x 76cm. Yhden pöytäryhmän ympärille mahtuu istumaan neljä henkeä (kuusi jos tuolit myös pöydän päissä). Meiltä voit tilata myös pöytäliinat pöytiisi!

 Voit noutaa pöydät ja tuolit itse tai sopimuksen mukaan toimitamme ne sinulle. Kalusteet ovat kevyitä, niiden jalat taittuvat ja näin ne ovat helposti siirrettäviä, eivätkä ne vie paljoa tilaa varastoituna.

 Voit suunnitella yhteen 4×8 metrin telttaan maksimissaan kahdeksan pöytäryhmää eli paikka 32 vieraalle. Tilavamman juhlateltan saat suunnittelemalla juhlat kuudelle pöytäryhmälle per teltta eli paikka 24 vieraalle. 4×4 metrin teltan sisään mahtuu neljä pöytää eli 16 henkilöä.

PYÖREÄ PÖYTÄ (kuva tulossa)

Saimme valikoimiimme pyöreitä isoja pöytiä. Ne ovat läpimitaltaan 183cm. Sen ympärille istuu mukavasti kymmenen henkilöä. 65€:n vuokrahintaan sisältyy pöytä, 10 tuolia. Pöytään sopiva pöytäliina maksaa 8,50€/kpl.

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

Pöytä + 4 tuolia alkaen 25€/vuorokausi.

Pöytäliinat 6,50€/kpl

Viikonloppu tai 2 vuorokautta alkaen 35€.

Pyöreä pöytä 65€/vuorokausi.

Viikonloppu tai 2 vuorokautta alkaen 80€

Pöytäliinat 8€/kpl

Vuokraamme kalusteita myös ilman telttoja.

Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden.

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!