Tehokkaalla otsonaattori+ionisaattorilla teet otsonoinnin nopeammin ja turvallisemmin isoon tai pieneen tilaan.  Otsoni ja ilman negatiivinen ionisointi yhdessä synnyttävät yhdisteitä huoneilmaan. Ne poistavat tehokkaasti mikrobi-itiöitä ja erilaisia hajuja esimerkiksi viemärikaasuja, savun hajua, bakteeri ja homemyrkkyjen hajuja, pinttyneitä ruuan valmistuksessa ja tupakoinnissa syntyneitä hajuja tehokkaasti. Lisäksi tällä laitteella voit desinfioida mm. saunan ja pesutilat ilman kemikaaleja. 

IONISOINNISSA sisäilmaan tuotetaan negatiivisia ioneja. Ne vaikuttavat ilmassa leijuvien keveiden, positiivisesti varautuneiden hiukkasten tuhoutumiseen kiinnittymällä niihin, jolloin muodostunut suurempi ja painavampi molekyyli laskeutuu nopeasti alas, pois hengitysvyöhykkeeltä. Otsonointi +  ionisointi on teholtaan pelkkään otsonointiin verrattuna 5-10 kertaa tehokkaampi. Otsonin suuret pitoisuudet tuhoavat itiöitä ja poistavat hajuja tehokkaasti myös huokoisista materiaaleista, esimerkiksi sohvakalustoista ja sänkyvaatteista. 

Useaan kohteeseen riittää tunnin otsonointi. Laitetta noudettaessa saat ohjeet eri tilojen otsonointiin. Laite on yksinkertainen käyttää – vain töpseli seinään ja säädä aika 1-120 min. Tämän jälkeen on tärkeää poistua tilasta ja odottaa ulkopuolella säädetty aika.

TÄRKEÄÄ, KÄYTTÖTURVALLISUUS HUOMIO!

Ennen otsonoinnin aloittamista, varmista, ettei samaan tilaan jää ihmisiä ja eläimiä. Otsonoidut tilat tulee tuulettaa kahden tunnin kuluttua otsonoinnista.

NOUDATA TARKOIN TURVALLISUUSOHJEITA!

Laitteen mitat ovat 44x29x29cm

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

Vuorokausivuokra 35€ tai pe-su 50€

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

vuokraa otsonaattori
Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!