Suomen kesäsää on yllätyksiä täynnä. Juhlatelttamme ovat suojanneet juhlavieraita niin auringon polttavalta paahteelta kuin räntäkuuroilta. Samirentin teltat ovat olleet mukana lukuisssa yllioppilasjuhlissa, hautajaissa, kastejuhlissa, yritystilaisuuksissa, 40-, 50- ja 60-syntymäpäiväjuhlissa. Vuokrahintaan kuuluvat myös tuulelta suojaavat telttojen seinät. Ne ovat helppo asentaa paikalleen ja ovat myös helppoja ottaa pois.

Samirent toimittaa vuokraamasi teltat tilaisuuteesi aina pystytettynä ja pois kuljetettuina! Helppoa!

Halutessasi telttoja voidaan myös yhdistellä tai laittaa erilaisiin muotoihin. Liittämällä juhlatelttoja yhteen, saadaan säältä suojaan pöytäpaikka jopa 160:lle juhlavieraalle . Pienempi 4×4 metrinen teltta toimii hyvin myös ruoka- tai bändikatoksena. Samirentilta löytyy myös täysin valkoisia telttoja.

Suunnittelet telttaan sitten tasavuosijuhlia, häitä, ristiäisiä, hautajaisia, yrityksen kesäjuhlia, taloyhtiön merkkipäivää, myynti- tai toritelttaa, yhdessä suunnittelemalla löydämme sinulle varmasti sopivan kokonaisuuden.  Katso referenssikuvista Samirentin toteuttamia pystytyksiä erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

 

Vuokrahinnat sis. alv 24%:

4x8m 195€/vrk tai 225€/viikonloppu

4x4m 155€/vrk tai 175€/viikonloppu

3x3m teltta grillaukseen 120€/vrk tai 135€/viikonloppu

Laskutettaessa arvonlisävelvollisiksi rekisteröityjä yrityksiä ja yhteisöjä hintoihin lisätään ALV 24%

juhlateltta rippijuhliin
Valikoimissamme on myös oma 3×3 metrin teltta grillauksen suojaksi. Sen vuokra on 120€/vrk tai koko viikonlopuksi sen vuokra on 135€:a.
 
Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla


Soita ja kysy lisää: 044 279 8100

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!