Vuokraa Helkaman 19” tai Cube 17″ joustokeulainen sähkömaasturi ja lähde nauttimaan luonnosta. Voit maksaa vuokrauksen ePassilla.

Voit vuokrata pyörän päiväretkelle tai vaikka koko lomasi ajaksi. Uusimman sukupolven sähkömoottorit Shimanon EP8  tai Boschin CX auttavat sinua selviytymään haastavissakin ajoympäristöissä. Sähköfillarilla ajat niin kesän kuin talven reiteillä nautiskellen – anna ketjun kiristyä ja mielen rentoutua. Pyörä on parhaimmillaan pururadoilla ja metsäpoluilla. Se kulkee hienosti vaikeammassakin maastossa ja vastatuulessa.

Tampereen ympäristössä on huikeita eri tasoisia reittejä. Oletko jo kokenut Pyhäjärven ympäriajon ja Mustavuorelta avautuvat maisemat? Nouda pyörä Lempäälän Sääksjärveltä. Tuomme sinulle pyörän erillisellä sopimuksella. Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden pyörää luovutettaessa.

 

Vuokrahinnat sis alv 24%:

4 tuntia                                 40
Vuorokausi                           75
viikonloppu (pe – su)        175€
1 viikko                                 275

Pyöräteline peräkoukkuun 20
Tavarateline pyörään          15

SÄHKÖAVUSTEISEN POLKUPYÖRÄN VUOKRAUS

– VUOKRAUSEHDOT

Sähköavusteisen polkupyörän vuokrausehdot ja -säännöt sekä säädökset määritellään näissä vuokrausehdoissa, vuokraussopimuksessa sekä Suomen lainsäädännössä.  Vuokratut sähköpyörät ja lisävarusteet ovat Samirentin omaisuutta. Allekirjoittamalla vuokraussopimuksen vuokraaja sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.

Maksaminen, vuokravakuudet ja vuokrausaika

Pyörän vuokrahinta maksetaan paikan päällä pyörää noudettaessa. Lisäksi asiakkaan tulee jättää vuokrauksesta vakuus. Vakuudeksi käy voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti). Pyörä on palautettava viimeistään sovitun vuokrausajan päättyessä. Mikäli vuokraaja haluaa jatkaa vuokrausaikaa, tulee siitä sopia vuokraajan kanssa ennen vuokrausajan päättymistä. Vuokrahinta perustuu käytettyyn aikaan tai ennalta sovittuun hintaan, joka on ilmoitettu hinnastossa. Mikäli vuokraaja palauttaa pyörän myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, Samirent voi periä niistä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

Pidätämme oikeuden luottotietojen tarkastukseen sekä evätä pyörän vuokraaminen ilman perusteluita.

Pyörän vuokraus

Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa, kun se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Samirentille. Vuokraaja ei saa luovuttaa pyörää toisen henkilön haltuun. Pyörää ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle

Vahingot ja korvausvelvollisuus

Vuokraajalla on velvollisuus ilmoittaa viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta numeroon 0442798100. Pyörän vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat. Vuokraaja vastaa pyörästä ja mahdollisista lisävarusteista niiden täydestä hinnasta. 

Vuokraaja on itse vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia omista voimassa olevista vakuutuksistaan.

Allekirjoittamalla sähköpyörän vuokrasopimuksen vuokraaja vakuuttaa ymmärtävänsä, että hänellä ei ole oikeuksia vaatia korvauksia Samirentiltä henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa. Vahinkoihin sovelletaan näiden ehtojen mukaisesti voimassa olevaa Suomen lainsäädäntöä.

Suosittelemme vuokralleottajaa ostamaan tapaturma- ja varkausvakuutuksen mahdollisia vahinkoja varten.

 

Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!

Googlen reCAPTCHA on suojannut tämän lomakkeen.
Tietosuojakäytäntö   |   Käyttöehdot