Vuokraa Helkaman 19” joustokeulainen sähkömaasturi ja lähde nauttimaan luonnosta.

Voit vuokrata pyörän päiväretkelle tai vaikka koko lomasi ajaksi. Vuoden 2021 Shimanon EP8 sähkömoottori ja sen tuottama 85Nm:n vääntömomentti Helkama XE11:ssä auttavat sinua selviytymään haastavissakin ajoympäristöissä. Sähköfillarilla ajat niin kesän kuin talven reiteillä nautiskellen – anna ketjun kiristyä ja mielen rentoutua. Pyörä on parhaimmillaan pururadoilla ja metsäpoluilla. Se kulkee hienosti vaikeammassakin maastossa ja vastatuulessa.

Tampereen ympäristössä on huikeita eri tasoisia reittejä. Oletko jo kokenut Pyhäjärven ympäriajon ja Mustavuorelta avautuvat maisemat? Nouda pyörä Lempäälän Sääksjärveltä. Tuomme sinulle pyörän erillisellä sopimuksella. Tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden pyörää luovutettaessa.

Vuokrahinnat sis alv 24%:

Päivävuokra arkena: 50€

Päivävuokra viikonloppuna: 60€

Koko viikonloppu pe-su: 110€

VUOKRALLEOTTAJAN VASTUUT:

Vuokralleottajan tulee huolehtia sähköpyörästä huolellisesti kuin vuokrapyörä olisi hänen oma. Hänen tulee noudattaa ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokrauksessa hän myös sitoutuu käyttämään sähköpyörää vain sille tarkoitetulla tavalla. Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamastaan polkupyörästä ja mahdollisista lisävarusteista niiden täydestä arvosta vuokratun pyörän palautukseen asti. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen varusteille sattuneet vahingot sekä pyörästä kadonneet osat ja lisävarusteet.

VAKUUTUSTURVA

Pyörän vuokralleottaja on vuokrauksen ajan itse vastuussa itselleen ja muille aiheuttamistaan vahingoista. Vuokralleottaja vuokraa pyörän omalla vastuullaan ja hänen on huolehdittava riittävästä omasta vakuutusturvastaan. Oman ja muiden turvallisuutensa vuoksi vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan Suomessa voimassa olevia liikennesääntöjä. Suosittelemme vuokralleottajaa ostamaan tapaturma- ja varkausvakuutuksen mahdollisia vahinkoja varten.

PYÖRÄN PALAUTUS

Pyörä on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä.   Mikäli pyörälle sattuu vuokrauksen aikana vahinko tai tekninen vika, niin ole välittömästi yhteydessä meihin puhelimitse 0442798100

Sähköpyörää ei saa luovuttaa toiselle eikä toisen kuljetettavaksi ellei toisin sovita.

VUOKRAUKSEN MAKSU:

Vuokraus tulee maksaa etukäteen tai pyöriä noudettaessa. Noudettaessa pyörää vuokraajan tulee esittää virallinen poliisin myöntämä henkilötodistus.  Pidätämme oikeuden luottotietojen tarkastukseen sekä evätä pyörän vuokraaminen ilman perusteluita.

Toimitamme teltat aina pystytettynä ja asetamme kalusteet ja esitystekniikan valmiiksi kuntoon.
Luotettavaa palvelua
Kilpailukykyiset hinnat
Kaikki juhlatarvikkeet kätevästi kerralla

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitan sinulle!